Kestävästi kevääseen -kierros
16.2.2023
Energianeuvonnan kirjastonäyttely Kruunupyyn pääkirjastossa 14.3.-28.3.2023
28.2.2023
Kestävästi kevääseen -kierros
16.2.2023
Energianeuvonnan kirjastonäyttely Kruunupyyn pääkirjastossa 14.3.-28.3.2023
28.2.2023

Haemme projektityöntekijää

Thermopolis Oy on vuonna 2006 perustettu kehitysyhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on lisätä uusiutuvan energian käyttöä ja energiaomavaraisuutta sekä parantaa julkisen sektorin, alueen yritysten ja kotitalouksien energiatehokkuutta. Thermopolis Oy toteuttaa erilaisia kehittämishankkeita yhteistyössä kansallisten- ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi toteutamme erilaisia energia- ja ympäristöalaan liittyviä konsulttitöitä. Lisätietoa yhtiöstä www.thermopolis.fi.

Haemme joukkoomme projektityöntekijää 1.4. – 31.12.2023 väliselle ajalle. Aloitus joustavasti. Työsuhde voi jatkua pidempäänkin, mikäli kehittämishankkeet jatkuvat. Työpanostasi tarvitaan kuntien ilmastohankkeessa, jossa työskentelet useiden kuntien asiantuntijoiden ja virkamiesten kanssa tiiviissä yhteistyössä kestävän kehityksen toimien kehittämiseksi ja seuraamiseksi. Voit tutustua kuntien ilmastotyöhön osoitteessa www.kestavatkunnat.fi. Osa työtehtävistä voi liittyä myös muihin kehittämisprojekteihimme.

Odotamme hakijalta
-Energia-alan ja kestävän kehityksen tuntemusta sekä kiinnostusta aihepiiriin
-Vuorovaikutus, yhteistyö- ja sosiaalisia taitoja
-Viestintätaitoja ja sosiaalisen median käyttökokemusta
-Oma-aloitteisuutta
-Office-osaamista
-Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
-Oman auton käyttöä

Hyvä kielitaito on eduksi hakijalle ja toimenkuva määräytyy hakijan osaamisen mukaan. Kuntakentän tuntemuksesta ja -työkokemuksesta on etua. Voimme haastatella henkilöitä tehtävään jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tarjoamme osaajalle työmahdollisuuksia mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi energia- ja ympäristöalan kehitystoiminnassa. Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Matti Alakoskela, puh 044 438 4200.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 12.3.2023 klo 24:00 mennessä osoitteeseen matti.alakoskela@thermopolis.fi tai postitse osoitteella: Thermopolis Oy, Lassilantie 12, 62100 Lapua. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.