Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja

Astetta alemmas -kampanja on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja, joka on käynnistynyt 10.10.2022. Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen kotona, työssä ja liikenteessä. Nyt on aika tehdä nopeavaikutteisia energiansäästötoimia.

Tavoitteena kampanjalla on, että kaikki suomalaiset tekevät konkreettisia ja nopeasti tehoavia energiansäästötekoja. Sähkön käyttöä rajoitetaan omatoimisesti vuorokauden huippukulutustunneilla – arkisin klo 8-10 ja 16-18 välisenä aikana – siirtämällä sähkölaitteiden käyttöä ja lataamista toiseen ajankohtaan. Energiankulutusta vähennetään kauttaaltaan koko yhteiskunnassa; kodeissa ja taloyhtiöissä, yrityksissä, kunnissa ja oppilaitoksissa.

Thermopolis Oy on mukana Astetta alemmas -kampanjassa. Energiatekona Thermopolis Oy toimii energianeuvojana sekä osallistuu tapahtumiin, joissa informoi Astetta alemmas -kampanjasta.

 

Tällä hetkellä Astetta alemmas -kampanjaan (24.1.2023) on ilmoittautunut 874 yritystä ja työyhteisöä mukaan. Kaikki ovat tervetulleita mukaan liittymään kampanjaan.  Lisää tietoa liittymisestä kampanjakumppaniksi löydät seuraavasta linkistä: Kampanjakumppanuus

Lisätietoja Astetta alemmas -kampanjasta löydät sivulta: https://www.astettaalemmas.fi/

Tulevat tapahtumat:

Tulevia webinaareja ja koulutuksia