Co2mmunity Bussiretki peruutettu
6.3.2020
Energianeuvonnan vuoden ensimmäinen arvonta suoritettu
1.4.2020
Co2mmunity Bussiretki peruutettu
6.3.2020
Energianeuvonnan vuoden ensimmäinen arvonta suoritettu
1.4.2020

Alueellinen energianeuvonta tiedottaa: Aurinkosähköä kotiin webinaari 6.4

Motiva järjestää aurinkosähköä kotiin -webinaarin

Kevään poikkeustilanteen vuoksi alueelliset aurinkosähkön infoillat ovat siirtyneet tai peruuntuneet. Tilannetta paikkaamaan Motiva järjestää kuluttajille 6.4. verkkoseminaarin, jossa asiantuntijat käyvät läpi aurinkosähkön soveltuvuutta ja kannattavuutta pientaloissa sekä antavat hankintaan liittyviä vinkkejä kuluttajille.

Aurinkosähkö kiinnostaa omakotitalojen omistajia ja asukkaita. Se on luotettavaa ja vaivatonta tekniikkaa, joka tuottaa puhdasta sähköä omalta katolta.  Aurinkosähkön hankkiminen avaimet käteen -toimituksena on helppoa. Hankintapäätös kannattaa kuitenkin tehdä huolellisen tutustumisen ja soveltuvuuden arvioinnin pohjalta.

Aurinkosähköä kotiin -webinaarissa käydään läpi hankinnan kannalta olennaisia tietoja: soveltuvuutta erilaisiin käyttöpaikkoihin, mitoitukseen ja kannattavuuteen liittyviä faktoja sekä perustietoa tekniikasta ja laitteista.

– Käymme myös läpi kilpailutukseen ja tarjousten vertailuun liittyviä asioita. On tärkeä ymmärtää, että järjestelmien kokoonpanot ja takuuajat niin komponenttien kuin asennuksenkin osalta vaihtelevat. Kerromme vinkit siihen, mihin asioihin tarjouksissa kannattaa kiinnittää huomio, asiantuntija Milja Aarni Motivasta lupaa.

Webinaarissa tutustutaan Motivan Aurinkosähköä kotiin -kampanjan verkkosivustoon, tarjouksiin ja työkaluihin.

Webinaari on tarkoitettu kuluttajille, jotka harkitsevat verkkoon kytkettävän aurinkosähköjärjestelmän hankintaa omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon. Tapahtuma tallennetaan.

HSY Ilmastoinfo järjestää myöhemmin keväällä Aurinkosähköä taloyhtiöön -webinaarin, jossa pureudutaan asuinkerrostalojen aurinkosähköhankintoihin.

Aurinkosähköä kotiin -webinaari