29.6. energianeuvoja tavattavissa Kristiinankaupungissa
27.6.2022

22.9. energianeuvonnan vuosipäivä – rinnakkaistapahtumat Kokkola, Seinäjoki ja Vaasa (på svenska)

Energiatekojen aika on nyt!

Kutsumme sinut ja organisaatiosi mukaan viemään viestiä kansalaisten energiansäästökampanjasta. Osallistumalla autatte suomalaisia kotitalouksia tekemään tehokkaita ja nopeavaikutteisia energiatekoja, joilla kevennetään energiahuoltoon liittyviä riskejä.
Kerromme energiansäästökampanjan taustoista ja tavoitteista sekä tuoreimmat tiedot vaikeaan energiatalveen valmistautumisesta Energianeuvonnan vuosipäivänä 22.9.2022. Tilaisuus on monipaikkainen, ja siihen voi osallistua Helsingin päätapahtuman ohella useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea.

Päätapahtuma järjestetään Helsingissä.

Rinnakkaistapahtumat Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa (på Svenska)

Rinnakkaistapahtumissa seurataan studiokeskustelua Helsingisssä (klo 10-11), jossa käsitellään ajankohtaisia energia aiheita yleisellä tasolla, huomioiden myös kuntien, yritysten ja kuluttajien näkökulmat. Helsingin keskustelua johdattelee uutisankkuri Keijo Leppänen.

Tämän lisäksi kuullaan lyhyitä puheenvuoroja maakunnissa jo tehtävistä toimista, sekä keskustellaan striimin “jälkilöylyissä”.

Aika: torstai 22.9, klo 9-12. Huom. Kahvit klo 8:45.

Paikat: Kokkolan kaupungintalo, Seinäjoki Frami, Vaasa (paikka vielä avoin)
Järjestäjät: alueellinen energianeuvoja Thermopolis Oy, Etelä-Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan liitto, Keski-Pohjanmaan liitto ja Motiva

Katso tarkempi ohjelma:

  • Kokkolan rinnakkaistapahtuma (tulossa)
  • Seinäjoen rinnakkaistapahtuma (tulossa)
  • Vaasan rinnakkaistapahtuma (tulossa)

Ilmoittaudu mukaan/Registera dig:

  • Kokkolan rinnakkaistapahtumaan tämän linkin kautta.
  • Seinäjoen rinnakkaistapahtumaan tämän linkin kautta.
  • Vaasan rinnakkaistapahtumaan tämän linkin kautta./För det parallella evenemanget i Vasa, vänligen följ den här länken.

Järjestäjinä: Alueellinen energianeuvoja Thermopolis Oy, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan liitot, Motiva Ja Energiavirasto.