27.10.2021 klo 9–11 etätilaisuus: Yhteistyöllä enemmän– kunnat ja energiatehokkuus
1.9.2021

Avoin työpaikka: 1–2 projektipäällikköä kehityshankkeisiin

Haemme 1 – 2 Projektipäällikköä kehityshankkeisiin

Thermopolis Oy, Etelä-Pohjanmaan energiatoimisto on vuonna 2006 perustettu kehitysyhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on lisätä uusiutuvan energian käyttöä ja energiaomavaraisuutta sekä parantaa julkisen sektorin, alueen yritysten ja kotitalouksien kestävän .kehityksen edellytyksiä ja energiatehokkuutta. Tätä työtä toteutetaan erilaisten hankkeiden ja palveluliiketoiminnan kautta. Toimimme myös kansainvälisissä verkostoissa, luoden näin monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan alan osaajille.

Haemme joukkoomme 1 – 2 projektipäällikköä kehityshankkeisiimme. Toinen hakemistamme projektipäällikön tehtävistä voi olla myös osa-aikainen. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy projekteissamme oman osaamistaustasi mukaan. Haemme projektipäällikkö erityisesti seuraaviin kehityshankkeisiin: ZeroCo2, LowTemp 2.0, Maatilakokoluokan biokaasuratkaisut energiamurroksessa, Fransu ja Energianeuvonta. Lisätietoa kehityshankkeistamme www.thermopolis.fi sivustolta.

Uutena hankkeena käynnistyy 1.10.2021 vuoden kestävään ZEROCO2 -hanke, joka rahoitetaan Interreg Europe rahoitusohjelmasta. Hankkeessa selvitetään Covid-19 vaikutuksia energia- ja ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi. Osaamistaustasi voi olla myös yhteiskuntatieteellinen ja omaat kiinnostusta energia- ja ilmastoasioihin.

Odotamme hakijalta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
-Energia- ja ympäristöalan tuntemusta
-Vuorovaikutus, yhteistyö- ja viestintätaitoja
-Office-osaamista
-Oma-aloitteisuutta, energisyyttä
-Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
-Kokemusta hanketyöstä

Tarjoamme osaajille työmahdollisuuksia mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja mahdollisesti osallistut yhtiömme muidenkin kehityshankkeiden toteuttamiseen. Lisätietoa tehtävästä antavat toimitusjohtaja Matti Alakoskela, puh 044 438 4200 ja projektipäällikkö Lea Hämäläinen, puh 040 960 6976, etunimi.sukuinimi@thermopolis.fi Hakemukset liitteineen 13.9.2021 klo 16.00 mennessä matti.alakoskela@thermopolis.fi.